Menukaarten
The sweet spot

Meld je aan voor de JOBSESSIE op 28 juni 2021 19:00 - 22:00 uur.

Pak jij het podium? Ben jij een food artiest, show (wo)man / entertainer? Dan zijn wij op zoek naar jou! Heb je geen ervaring maar een geboren artiest? Wij zijn opzoek naar talenten mét of zonder ervaring.

Wat houdt het in?

Wat houdt het in?

Maak kennis met FIFTH

Een avond vrijblijvend jammen met de werknemers van FIFTH. Je krijgt een rondleiding, letterlijk een kijkje in de keuken, een wijnproeverij, gaat op zoek naar de juiste ingrediënten in de gerechten en leert de eerst kneepjes als barista van onze koffie artiest! Na de avond beslis jij of je in gesprek gaat om te kijken of ‘THE STAGE YOURS’ is..

Welke artiesten zoeken we?

Binnen FIFTH krijg je de mogelijkheden om je te ontplooien tot specialist. In de keuken, bediening of als bartender/barista. We leren je op een vrije manier meer over wijn, koffie, ingrediënten en smaakcombinaties. Bij ons staat kwaliteit, ambacht en aandacht centraal. Aandacht voor de gast én voor jou.

Wanneer?

De jobsessie vindt plaats op 28 juni 2021 van 19:00 - 21:30 uur. Wil je vrijblijvend kennis maken met FIFTH, de werknemers en werkzaamheden? Meld je dan aan via info@fifthnre.com.

FIFTH-The-Main-logo background Layer 1 FIFTH-The-Stage-logo background Layer 1 FIFTH-The-Main-logo background Layer 1 FIFTH-The-Roast-logo background Layer 1 FIFTH-The-Room-logo background Layer 1