Menukaart
The sweet spot

Eten bestellen | Fifth Eindhoven

Drive thru or we'll drive to you!

Geen zin om te koken, maar wel genieten van heerlijk eten? Helaas is de horeca gesloten. Maar je kunt nog steeds genieten van het verrassende eten uit het restaurant! We hebben elke dag een wisselend gerecht, een culinair 3 gangen diner, verschillende pakketten en een Valentijnsmenu.

Bestel online en scheur met gierende banden naar FIFTH om via onze drive in jouw bestelling op te pikken. Geheel corona-proof! Liever thuisbezorgd? Dan komen wij het persoonlijk bij je thuis afgeven.

De ingrediënten van het gerecht zitten vacuüm verpakt en zijn gemakkelijk op te warmen door ze 7 á 8 minuten in heet water te hangen. Zo kunnen we de kwaliteit van het eten dat je van ons gewend bent aanbieden voor thuis.

Afhalen en bezorgen

Afhalen en bezorgen

Dish of the day

Thuis eten, maar met de kwaliteit en flair die je van FIFTH gewend bent. Geen uitgebreid 3 gangen diner maar elke dag een andere dish of the day!

Op de menukaart zie je de gerechten van de komende twee weken.

Culinair 3 gangen diner

Een culinair 3 gangen diner bij jou thuis! Geen paniek, binnen handomdraai zet je een compleet good looking 3 gangen diner op tafel inclusief de juiste sfeer.

Het 3 gangen diner kun je online bestellen tot 15:00 uur en afhalen vanaf 17:00 uur.

Pakket specials

Naast onze heerlijke gerechten kun je pakket specials bestellen. Cocktails, wijnen en authentieke koffie. Een geweldig cadeau om te geven. Maar ook om jezelf thuis te verwennen.

FIFTH-The-Main-logo background Layer 1 FIFTH-The-Stage-logo background Layer 1 FIFTH-The-Main-logo background Layer 1 FIFTH-The-Roast-logo background Layer 1 FIFTH-The-Room-logo background Layer 1